За въпроси, цени и оферти тел. 09 888 30 408

джакузи

Джакузи „Passion Spas“

Характеристики


Джакузи на Passion Spas са хидромасажни вани за двора за вграждане като басейн, за градината, за дома, за спа центрове, за хотели… Внос от Холандия, създадени със сътрудничеството на физиотерапевти с цел да доставят перфектно изживяване, за терапевтичния масаж, за премахване на болката и умората.

 

джакузи ползи


Дизайнът на джакузи от Passion Spas и разположението на масажните дюзи е съобразен с това масажът да бъде концентриран върху всички мускули в тялото. Хидромасаж или Въздушен масаж – Вие ще можете да контролите силата и интензивността им.

Passion Spa създават своите джакузи с акрилно покритие- това е антибактериално покритие, което не задържа микроорганизми. Лесно се почиства и поддържа, ако бъде надраскано.


джакузи цена


Почти всички модели джакузи са снабдени с Озонираща система за пречистване на водата, което я прави кристално чиста и я поддържа такава. Така водата се сменя на три месеца без да се налага да използвате препарати.


Перфектно чиста вода

джакузи цена


Джакузи на Passion Spas е създадено само от висококачествени материали, което гарантира ползването му години наред. С гаранции от 2 -5 и 10 години на различните компоненти.


Структура на джакузи от Passion Spas

 

джакузи за двора


Енергоспестяващи – Не по-малко важно е това, че джакузи на Passion Spas са енергоспестяващи. Технологията представлява електрически нагревател в комбинация със специален триещ нагревател. Триещият нагревател произвежда безплатно топлина, генерирана от движението и скоростта на водата. Така пестите разходи и опазвате околната среда.


джакузи за дома