За въпроси, цени и оферти тел. 09 888 30 408

  • Начало
  • /
  • Голямо дворно джакузи за 7 човека „Rewind“
Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита цени

Голямо дворно джакузи за 7 човека „Rewind“

Голямо дворно джакузи за 7 човека

Голямо дворно джакузи за 7 човека с уникални функции. Лед осветление и система за пречистване на водата. С високо качествена изолация на коритото и ароматерапия… Всичко, което ви трябва за едно перфектно изживяване. Може да се използва вкъщи в градината ви. Идеален избор на джакузи за спа център… За къща за гости или хотел… Ще можете да осигурите забавление и релакс за цяла компания или цялото семейство.


Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита

Голямо дворно джакузи


Джакузито е с размери от 204см x 204см x 90 см и спокойно събира 7 човека. Масажните дюзи са общо 56 бр. и са разположение съвсем целенасочен, за да прави хидромасаж на най-важните групи мускули по цялото тяло.  Освен това има и въздушна масажна система, която е много по-нежна и ви кара да се отпуснете и насладите на почивката си.

Джакузи с перфектно чиста вода

С Озонираща система, пречистваща водата и я поддръжа кристално чиста. Така не се налага да използвате почистващи препарати или да сменяте водата постоянно. Така можете да сте спокойни за хигиената в джакузито. С Енергоспестяваща филтрационна помпа, за да пестите ток и излишна енергия. Led Light System е уникална система, която има ролята на хромотерапия и въздейства върху цялостното ви психическо състояние. Можете да избере един цвят и системата да освети водата ви за разкошно изживяване. Ароматерапия е още едно мощно оръжие, с което да борите стреса и да ви носи неповторимо усещане.

Системни характеристики, за които можете да се свържете с наш консултант и да ви даде още информация:

Hybrid Heating™ за подгряване на водата
Polyethylene контрукция с 5 години гаранция
Сифон за източване на водата
Подгряваща система Balboa
Контрол панел
Подгряваща система 3,0 KW
Ел изискване 230 V 16 Amp
Изолация на коритото
Капацитет: 1480 литра
Сухо тегло: 260 kg


За всички системни характеристики можете да се обърнете към наш консултант, за да ви даде конкретна информация за всяка една. Не пропускайте да разгледате всичките ни предложения от джакузи в нашият каталог и заедно да осъществим вашите проекти за спа център.

ПОПИТАЙТЕ ЗА ЦЕНА И ОФЕРТА!

Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита