За въпроси, цени и оферти тел. 09 888 30 408

  • Начало
  • /
  • Голямо дворно джакузи за 7 човека „Rewind“
Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита цени

Голямо дворно джакузи за 7 човека „Rewind“

Голямо дворно джакузи за 7 човека

Голямо дворно джакузи за 7 човека с уникални функции. Лед осветление и система за пречистване на водата. С високо качествена изолация на коритото и ароматерапия… Всичко, което ви трябва за едно перфектно изживяване. Може да се използва вкъщи в градината ви. Идеален избор на джакузи за спа център… За къща за гости или хотел… Ще можете да осигурите забавление и релакс за цяла компания или цялото семейство.


Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита

Голямо дворно джакузи


Джакузито е с размери от 204см x 204см x 90 см и спокойно събира 7 човека. Масажните дюзи са общо 56 бр. и са разположение съвсем целенасочен, за да прави хидромасаж на най-важните групи мускули по цялото тяло.  Освен това има и въздушна масажна система, която е много по-нежна и ви кара да се отпуснете и насладите на почивката си.

Джакузи с перфектно чиста вода

С Озонираща система, пречистваща водата и я поддръжа кристално чиста. Така не се налага да използвате почистващи препарати или да сменяте водата постоянно. Така можете да сте спокойни за хигиената в джакузито. С Енергоспестяваща филтрационна помпа, за да пестите ток и излишна енергия. Led Light System е уникална система, която има ролята на хромотерапия и въздейства върху цялостното ви психическо състояние. Можете да избере един цвят и системата да освети водата ви за разкошно изживяване. Ароматерапия е още едно мощно оръжие, с което да борите стреса и да ви носи неповторимо усещане.

Системни характеристики, за които можете да се свържете с наш консултант и да ви даде още информация:

Hybrid Heating™ за подгряване на водата
Polyethylene контрукция с 5 години гаранция
Сифон за източване на водата
Подгряваща система Balboa
Контрол панел
Подгряваща система 3,0 KW
Ел изискване 230 V 16 Amp
Изолация на коритото
Капацитет: 1480 литра
Сухо тегло: 260 kg

Цена 12 380лв. с ддс


За всички системни характеристики можете да се обърнете към наш консултант, за да ви даде конкретна информация за всяка една. Не пропускайте да разгледате всичките ни предложения от джакузи в нашият каталог и заедно да осъществим вашите проекти за спа център.

Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита Голямо дворно джакузи за 7 човека, градински джакузита